Zum Inhalt springen
Toimitus Saksasta · CPNP- & SCPN-vaatimusten mukainen
Etusivu / Valikoima / Vartalonhoito / EDGE U Cotton Cashmere
B2B-valikoima: Hinnat: Kirjautuminen tai Tukkuasiakkaan hyväksyntä · MOV alkaen €1.000 netto tilausta kohden
Vartalonhoito

EDGE U Cotton Cashmere

EAN 8809785846559 SKU 1158
€ 3.00 netto / kpl
🇪🇺 VarastossaSaatavilla Eurooppa-varastosta · Toimitus Saksasta
Verot Yhteisömyynti ALV-tunnuksella
Marketing-Assets Kuvat, tekstit, briiffit · lataus
✓ CPNP EU ✓ SCPN UK
Toimitus DHL FedEx UPS alueesta riippuen

EDGE U Cotton Cashmere

Produktbeschreibung

Das EDGE U Cotton Cashmere ist ein hochwertiges Produkt, das die Weichheit von Kaschmir mit der Strapazierfähigkeit von Baumwolle kombiniert. Es bietet luxuriösen Komfort und ist ideal für den täglichen Gebrauch geeignet.

Eigenschaften

  • Hochwertige Materialkombination aus Kaschmir und Baumwolle
  • Luxuriöser Komfort für den täglichen Gebrauch
  • Pflegeleicht und strapazierfähig

Pflegehinweise

  • Maschinenwäsche bei 30°C im Wollwaschgang
  • Verwenden Sie ein spezielles Wollwaschmittel
  • Nicht im Trockner trocknen, liegend trocknen
  • Bei Bedarf im Wollfinish-Programm des Trockners antrocknen

Water, Propanediol, Camellia Sinensis Leaf Water, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Polymethylsilsesquioxane, Diisopropyl Sebacate, Butyloctyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Niacinamide, Drometrizole Trisiloxane, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Caprylyl Methicone, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Polyglyceryl-6 Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Glycerin, Xanthan Gum, Tocopherol, Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Saccharomyces Ferment, Centella Asiatica Root Extract, Houttuynia Cordata Extract, Asiaticoside, Madecassoside, Sodium DNA, Madecassic Acid, Asiatic Acid

Kaikki GlowKontor-tuotteet täyttävät EU:n kosmetiikka-asetuksen 1223/2009 vaatimukset ja on rekisteröity EU:n ilmoitusjärjestelmään (CPNP) sekä UK SCPN -järjestelmään.

Tuote-ID: 1158
EAN: 8809785846559
Toimitus: Yhteisömyynti ALV-tunnuksella, MOV €1.000 netto

Voit ladata tämän brändin kuvat, tekstit ja vaikuttajabriiffit Marketing-Assets-portaalista.

Avaa Marketing-Assets →